HELIA-D PROFESSIONAL

Tanácsadások és oktatások

Smink

OKTATÁSOK

Reggeli
5 perces smink

Sminkoktatás

Szeretsz sminkelni, de úgy érzed, hogy szeretnéd megtanulni, hogy hogyan tudnál még tökéletesebb sminket készíteni? Vagy azért nem mersz sminkelni, mert nem tudod hogyan kell?

Gyere el és tanuld meg a tökéletes reggeli 5 perces smink fortélyait Barna Brigitta kozmetikusunk és sminkoktatónk segítségével!

Ár: 10 500 Ft

Bejelentkezés és további információ: +36301778105

Sminktrükkök és praktikák
– színelmélet –

Sminkoktatás

A világos, csillogó színek nagyítanak, kiemelnek, a sötét, matt színek tompítanak, elrejtenek. A szemet minél sötétebb árnyalattal festjük ki, annál világosabbnak látszik. Gyulladt, piros pattanásra zöld színű korrektort teszünk, a szem alatti lilás-kékes karikákra sárgát. Ilyen és ehhez hasonló praktikákat tanulhatsz sminkoktatásunkon!

Gyere el, hogy mindent megtudj a színekről és tökéletesítsd sminktudásod!

Ár: 20 500 Ft

Bejelentkezés és további információ: +36301778105

Ünnepi/Alkalmi
smink

Sminkoktatás

Szeretsz sminkelni, de egy komolyabb ünnepi vagy party smink elkészítése már kihívás számodra? Tanfolyamunkon megtanítjuk, hogy hogyan készíthetsz olyan alkalmi sminket, mintha egyenesen egy profi sminkestől érkeztél volna.

Gyere el sminkoktatásunkra és tanulj meg mindent, amire szükséged lehet Barna Brigitta kozmetikusunk és sminkoktatónk segítségével!

Ár: 10 500 Ft

Bejelentkezés és további információ: +36301778105

Foglalj időpontot

Szalonunk online foglalási rendszerén keresztül időpontot foglalhatsz kezeléseinkre. Bizonyos kezeléseink kizárólag előzetes konzultációval vehetőek igénybe (Hullámkezelés, Power Shape 2), így ezeknél a kezeléseknél online rendszerünkön keresztül az első konzultációs időpontot tudod csak lefoglalni. Telefonos elérhetőségünkön minden kérdésedre igyekszünk választ adni, segítünk a számodra legmegfelelőbb kezelés kiválasztásában és lefoglaljuk kezelési időpontodat.

Áraink

Szolgáltatásaink és termékeink áraihoz kattints a gombra.

Árlista