Orvos esztétikai szolgáltatásaink

*Pesti Szalonunkban (1054, Budapest, Báthory u.) elérhető szolgáltatásunk!

Ma már az orvosesztétikai kezelések széles választéka áll rendelkezésünkre, ezek a kezelések ma már műtét nélkül is elvégezhetőek és nagyon jól kombinálhatóak a kozmetikai kezelésekkel. Mivel ezek az eljárások felépülési időt nem igényelnek, vagy a műtéti eljárásokhoz képest minimálisak, megfelelnek a kor elvárásainak, a munkából való kimaradás nélkül is elvégezhetőek.

Dr. Asztalos Gabriella

“Bőrgyógyászként és magánemberként is hitvallásom a mértékletesség, a természetes szépség elérése.”

“Munkám során elsődleges szempont a természetes hatás megőrzése.
Fontos hogy a páciens elégedetten nézzen a tükörbe, és magabiztosan távozzon a rendelőből. Az esztétikus külső megjelenés és a testi-lelki egyensúly egymást kölcsönösen erősítő folyamatok. A harmonikus megjelenés egészséges önbizalmat adva, még sikeresebbé tehet bennünket a mindennapi életünk során.
A beavatkozásokat minden esetben egy személyre szabott konzultáció előzi meg, ahol közösen kiválasztjuk a korának, bőrének, igényének legmegfelelőbb kezelést, melyeket szükség esetén egymással kombinálhatónk is.”

Orvosi esztétikai arckezelések fókuszában
ránctalanítás, műtét nélküli arcfeszesítés, arcfiatalítás, arcszobrászat, facelifting, hyaluronsavas kezelések, botox.

Bőrmegújító kezelések népszerűsége egyre nagyobb mind a nők, mind a férfiak körében.
3 típus: Megelőzés, Szépségmegőrzés és korrekció
Természetesen ezek az eljárások egymással kombinálhatóak.

MIBEN VAGYUNK MÁSOK:
· Segítünk megtalálni a számodra legmegfelelőbb kezelést
· Kozmetika vagy Orvosesztétika, segítünk kiválasztani
· Ingyenes konzultáció
· Műtéti hegek és vágás nélküli szépészet
· Ha nincs időd, ebédidőben is ki tudsz ugrani hozzánk
· Ismertség, bizalom, hitelesség, profi csapat
· Középpontban a természetesség és az egyéniség megtartása

Az idő múlásával a bőrünk és az alatta lévő kötőszövet fokozatosan veszti el rugalmasságát, feszességét, hidratáltságát. Ennek következtében kialakulnak a felszíni és mélyebb ráncok, megereszkedések, ami gyakran problémákat okoz az önbizalmunknak.

A hyaluronsavas feltöltés nem csupán egy-egy ránc elsimítására nyújt lehetőséget, hanem lágyíthatók a vonások, sőt az arcszobrászat technikával, megfelelő hyaluronsavak kiválasztásával és kombinációjával lehetséges újramodellálni az arcot, anatómiailag visszaállítva természetes fiatalosságát.

A ráncfeltöltést követően az eredmény azonnal látható, végleges hatása két héten belül beáll.
Speciális hyaluronsavval történik az ajkak, valamint a szem alatti karikák kezelése.

Tulajdonképpen a gyógyászatból nőtte ki magát, ahol nagy mennyiségben használják ma is gyógyításra.

Különböző (leggyakrabban veleszületett) spasztikus izomelváltozások miatti mozgászavarokban használták legelőször a botoxot az izmokba juttatva, és igen nagy dózisban.  Jóval később kezdődött az esztétikai sebészeti célú felhasználása.

A kezelés az egyik legnépszerűbb, biztonságos és hatékony megoldás a dinamikus mimikai ráncok megszüntetésére. A botox amellett, hogy elsimítja a ráncokat, alkalmas még a túlzott izzadás megszüntetésére is.

A felszívódó szálakat a laza bőr feszítésére és emelésére használjuk.

Az FTC eljárás során vékony szálakat helyezünk a bőrbe, mely megtámasztja a szöveteket, feszesíti az arckontúrt, és stimulálja a test saját kollagén-termelését.

A beültetett szálaknak van egy azonnali támasztó szerepük, ezen felül pedig a kezelést követő hónapokban kollagén indukciós hatásuknál fogva új kötőszövet képződik, mely a szálak lebomlása után is támasztja és feszesíti a bőrt.

A hatás a kezelések ismétlésével fokozható. Az optimális szálak mennyisége függ a kezelni kívánt terület nagyságától és állapotától. A kollagén termelés a szálak behelyezésétől számított 6-8 héttel veszi kezdetét. Fokozatos, de érzékelhető hatása akár 25 hónapig is tarthat.

A műtét nélküli arclifting eljárások között rendkívül népszerű a jelentősebb emelést, feszesítést és tartást biztosító COG ( horgas ) szálas kezelés. Ilyenkor kevesebb, de erőteljes tartást, húzást biztosító hosszú szálakat fűzünk be, melynek következtében a hatás még tovább fokozható, még látványosabb eredmények érhetők el.

Foglalj időpontot

Szalonunk online foglalási rendszerén keresztül időpontot foglalhatsz kezeléseinkre. A felületen tudod kiválasztani, hogy melyik Szalonba szeretnél foglalni. Budai és pesti szalonjainkba eltérő telefonszámokon tudsz bejelentkezni. Telefonos elérhetőségünkön minden kérdésedre igyekszünk választ adni, segítünk a számodra legmegfelelőbb kezelés kiválasztásában és lefoglaljuk kezelési időpontodat is.

Áraink

Szolgáltatásaink és termékeink áraihoz kattints a gombra.

Árlista