HELIA-D PROFESSIONAL

Hajhosszabbítás

*Pesti Szalonunkban (1054, Budapest, Báthory u.) elérhető szolgáltatásunk!

A hajhosszabbítás a leggyorsabb megoldás minden nő számára, aki hosszú és dús hajkoronára vágyik! Te is régóta hosszú hajra vágysz, de nagyon nehezen nő a hajad? Ha szeretnéd, mi pár óra alatt természetes hatású, dús, csodaszép hosszú frizurát varázsolhatunk neked!

ELŐNYEI:
  • Akár hajhosszabbítás a cél, akár hajdúsítás, a keratinos hőillesztés a legtermészetesebb és a legkímélőbb módszer, éppen ezért részesítjük ezt a technikát előnyben.

  • Ez a fajta hajhosszabbítás nem roncsolja a saját hajat, valamint észrevétlenül el lehet készíteni.

  • Amit pedig kevesen tudnak, hogy a felrakott póthaj alatt saját hajunk gyorsabban nőhet, mivel jobban védve van a külső hatásoktól.

EGY KIS BEVEZETÉS A HAJHOSSZABBÍTÁSBA
  • Kizárólag első osztályú, európai minőségű hajakkal készítjük vendégeink csodaszép új hajkoronáját.

  • A hőillesztéses hajhosszabbítás tincsekkel történik, a tincsek töve kizárólag prémium minőségű kristály keratinnal kerül bevonásra, majd hő segítségével rögzítjük az eredeti hajhoz. A kristály keratin a hő hatására megköt, és stabil tartást eredményez.

  • A hajhosszabbítást lentről felfelé haladva kell elkészíteni, a sorokat pedig nagyon precízen kell leválasztani a természetes hatás érdekében.

  • A póthaj eltávolítása 2,5 – 3 havonta történik, keratin oldószerrel és egy speciális eszközzel, melyet kizárólag szakember végezhet.

  • A hajhosszabbítás hatalmas előnye, hogy a póthaj újra felhasználható, és megfelelő ápolás mellett akár évekig is hordható.

Foglalj időpontot

Szalonunk online foglalási rendszerén keresztül időpontot foglalhatsz kezeléseinkre. Bizonyos kezeléseink kizárólag előzetes konzultációval vehetőek igénybe (Hullámkezelés, Power Shape 2), így ezeknél a kezeléseknél online rendszerünkön keresztül az első konzultációs időpontot tudod csak lefoglalni. Telefonos elérhetőségünkön minden kérdésedre igyekszünk választ adni, segítünk a számodra legmegfelelőbb kezelés kiválasztásában és lefoglaljuk kezelési időpontodat.

Áraink

Szolgáltatásaink és termékeink áraihoz kattints a gombra.

Árlista